Offerte

Vul het onderstaande formulier in om een prijsofferte aan te vragen.

Offerte formulier

4 + 11 =

Potentiële mogelijkheden

Hieronder vindt u alle features die op uw website kan worden gebruikt.

Social media integratie

Integratie mogelijk met diverse social media platformen zoals Instagram, Facebook, Messenger, WhatsApp, TikTok, Twitter (X), YouTube en nog veel meer..

Social Media Buttons

Laat je klanten rechtstreeks vanop je site kennismaken met je diverse social media kanalen doormiddel van social media buttons te gebruiken op je website.

Deelknoppen

Met deelknoppen kan je je site of een blog-artikel automatisch laten delen door gebruikers via hun sociale media. Dit resulteert dat je website op die manier weer meer in de kijker komt.

Email formulier

Email integratie maakt het mogelijk om via je website direct in contact te laten komen met je potentiële nieuwe klanten doormiddel van een contactformulier op je site.

i

Email nieuwsbrief

Met een Email nieuwsbrief integratie kan je je bestaande klanten of nieuwe potentiële klanten bereiken door middel van hun toe te voegen aan je email-lijst, dit direct vanop je website.

Afbeelding Slider

Doormiddel van een afbeelding slider te gebruiken kan je op een zelfgekozen ranggeschikte manier foto’s laten zien.
Dit kan handig zijn als je eigen werk of services in de kijker wil zetten.

Kalender voor afspraken

Via een kalender / boekingsplatform integratie kan je er voor zorgen dat klanten direct een afspraak kunnen vastleggen zonder eerste contact, dit proces is veel sneller voor je klanten.

Betaalsysteem

Met een online betaalsysteem maak je het je klanten mogelijk om fysieke of digitale items te kopen vanaf je website of webshop, dit is dus zeker essentieel als je zaken wil verkopen.

F.A.Q (veelgestelde vragen)

Wil je klanten al bepaalde veelgestelde vragen kunnen beantwoorden via je  website? dat is mogelijk via een F.A.Q integratie, hier kan je bijvoorbeeld vragen beantwoorden ivm prijzen..

|

Testimonials van klanten

Door testimonials op je website te plaatsen van je huidige klanten, wek je echt het vertrouwen op bij nieuwe potentiele klanten. Een echte must have voor het bouwen van credibiliteit.

Live chat support (chatbot)

Met een chatbot maak je het mogelijk dat je bezoekers met een computer-gestuurde chatbot chatberichten kunnen sturen, zodat je bezoekers hun vragen niet onbeantwoord blijven.

Kaart (Google Maps)

Via een Google Maps kaart integratie maak je het mogelijk dat je bezoekers meteen het adres van je zaak op de kaart kunnen terug vinden. een zéér efficiente manier om je adres te delen.

Persoonskaart

Met een persoonskaart kan je jezelf of je werknemers / team voorstellen zodat je klanten diegene leren kennen waarmee ze op termijn potentieel mee samen kunnen werken.

Blog

Door een blog te gebruiken kan je tips & tricks of bedrijfs-updates plaatsen zodat je bezoekers altijd geinformeert blijven via jou website over je bedrijf haar bezigheden.

Zoekbalk

Via een zoekbalk maak je bezoekers mogelijk om snel door al je content van heel je website te laten zoeken, dit is zeer handig als er iets specifieks moet worden opgezocht.

Breadcrumbs (broodkruimels)

Met breadcrumbs laat je een digitale broodkruimels achter waardoor je bezoeker altijd weet op welke pagina hij structureel is beland.
VOORBEELD:    Home > Offerte

Downloadbare bestanden

Soms wil je dat website bezoekers bestanden rechtstreeks via je website kunnen downloaden, dit kan zéér handig zijn voor het verkrijgen van bedrijfs-attributen zoals logo’s..

Zijwaarse (dot) navigatie

Dankzij zijwaartse dot navigatie is het voor de bezoeker veel overzichtelijker om een zicht te krijgen waar die zich bevind ten op zichte van de website. ook is dit een handige en snelle tool.

Sitemap van website

Doormiddel van een sitemap is het voor de gebruiker makkelijker te weten welke content en op de website staat. Ook niet onbelangrijk is dat Google dit gebruikt om je website te indexeren.

Landingspagina

Door een goede landingspagina kan je bezoekers mogelijks een bepaalde actie laten uitvoeren zoals een product kopen of gratis content laten downloaden, er is veel mogelijk.

NL